aq

spelar nån aqworlds komentera till mig


R


jhg

Boxhead The Zombie Wars

Click here to play this game

cbvn

Stick Figure Penalty : Chamber 2

Click here to play this game

s

Andy Law

Click here to play this game

dxads

Electricman 2 HS

Click here to play this game

spel

Battle Gear

Click here to play this game

v,hj


vvbnm,


ras


bv


h


otrevlig


björn gustaffson


rejsasodui


cg

Inbäddning inaktiverad på begäran

c


jihg


dfgffr


roligt va


mis


björn


ka


daniel gilbert


Mer Simpsons åt folket!


Slut nu? Eller hur vill ni ha det?..

Ni måste kommentera min blogg, annars så blir jag tvungen att sluta. Det är det som ger mig mer energi i mitt bloggande, att veta att ni läser och uppskatter det jag skriver. Och jag vet att det är en del som "smygläser" bloggen. Ni får även komma med förslag om vad jag ska skriva om. Ni kanske vet någon bra tv-serie eller film som ni kan tipsa mig om, och jag i min tur alla andra läsare. Ja nu för tillfället var det bara det jag ville säga. Så nu tar jag nya tag med bloggen, men om ni inte kommenterar så kommer bloggen inte att finnas mycket längre framöver, hälsningar Simon.

Lisa får en iPod!


VAD JAG GILLAR






REGISÖRER SOM JAG GILLAR.   PETER JACKSON,MATT GEORING.

FILMER OCH SERIER. SIMPSONS,TERMINATOR,SAGAN OM RINGEN,COPS.


min dag

  •  


hej blogg läsare som nog inte är så många.idag har min dag varit  sådär.på skolan for vi var ine på rasterna för att det är så kallt där ute.idag har jag en till bästa kompis som heter kevin.jag fick mitt spel som jag spelade i några timmar.idag har jag inte gjort så mycket så hej då.

sapsons

familjen simpsons har en ledig stund


star simpsons

du kan hitta alla bilder på google. hälsningar simpan


torsdag

hej bloggläsare! jag är inte klar med min blogg än, och om ni tycker att den e ful så skyll på min syrra för det är hon som har hjälpt mig att göra den.
jag tänkte berätta lite om min dag, enjoy! idag följde henrik och viggo med mig hem, det är några kompisar till mig, tekniskt sett mina bästa vänner. jag blev lite besviken när jag såg att inte mitt spel hade kommit (the lord of the rings conquest) hm mer då.. vi spelade wii, resident evil 4! fast sen så skulle de på handbollsträning..
& imorgon, ja vad blir det då? jag hoppas i alla fall att mitt spel kommer! imorgon kanske jag kommer att vara med henrik och viggo igen. okej, hejdå! hörs imorgon.. (tror jag)


Simpsons i bilder






SIMPAN SNACKAR SIMPSONS

TJENARE HERR SIMPAN HÄR


RSS 2.0